Illustrasjon/bilde til saken "Diplom for spesialdesignet produkt til prosjekt"
undefined Foto: Hadeland glassverk / Andrè Aakermann
Diplom for spesialdesignet produkt til prosjekt
I forbindelse med overrekkelse av lokalene i Karl Johans gate 14 til H&M, gav AVA Eiendom en gave til eiendommen – Lysekronen som henger i lys gården.
Publisert: 14. januar 2020

Denne dekorasjonen ble nylig tildelt en diplom for fineste spesialdesignede produkt til et prosjekt. Lysekronen er produsert av Hadeland Glassverk og Megaman, designet av Zenisk AS, og installert av EDA.

Juryens begrunnelse:
Den vakre lysekronen tilbyr en sanselig, stille og vakker stemning mens man beveger seg gjennom byggets syv etasjer. Lysekronen bruker de naturlige kvalitetene til glass på en uttrykksfull måte i samspill med både dagslys og kunstig lys. Produktet vil oppleves å ha en foranderlig fremtoning avhengig av tid på døgnet og gjennom året. Fordeling av kulene følger konseptet Gravity på overbevisende måte. Prosjektet viser resultatet av et godt samarbeid mellom lysdesigner, norsk blassblåsertradisjon hos Hadeland Glassverk og en ambisiøs og kvalitetsbevisst byggherre.

Vi i AVA er stolte over å motta dette diplomet for vår spesiallagde lysekrone til H&M, og vi takker alle som bidro for deres arbeid!