Om AVA Eiendom

Vi har bred kompetanse innenfor forvaltning og utvikling av næringseiendom

Gruppebilde av ansatte i AVA Eiendom

AVA skal bli ett av Norges ledende eiendomsselskap, med fokus på bærekraft, kvalitet og langsiktig verdiskapning.

AVA Eiendom AS består i dag av håndplukkede og dyktige medarbeidere med lang erfaring innenfor forvaltning og utvikling av næringseiendom. Vi er et industrielt eiendomsselskap som har alle nødvendige funksjoner internt i egen stab. Som medeiere og initiativtagere i våre eiendomsprosjekter har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse vedrørende investeringer og forvaltning av fast eiendom.

AVA Eiendom AS forvalter i dag 27 eiendommer med en markedsverdi på 4,1 milliarder kroner. Porteføljen har kontraktsfestede leieinntekter på 241 MNOK i 2024. Selskapets strategi er å investere i kontor- og handelseiendommer i Asker, Bærum, Drammen og Oslo med sentral beliggenhet ved knutepunkt.

Gjennom løsningsorientert dialog med våre leietakere og god drift av våre eiendommer bygger vi langvarige relasjoner med både leietakere og samarbeidspartnere. AVA Eiendom AS ble i 2022 kåret til nummer 3 i Norge på kundetilfredshet av våre leietakere, og 91% av våre leietakere velger å forlenge sine leieforhold hos oss.

AVA Eiendom AS har store vekstambisjoner og ønsker oppkjøp og utvikling av eksisterende eiendommer å øke porteføljen betydelig gjennom de kommende årene.

Illustrasjon

Samfunnsansvar

For at AVA skal kunne være en ledende aktør i sin bransje, er vårt samfunnsansvar og det som faktisk gjøres for å styrke det, en viktig del.

Les hva vi gjør
Illustrasjon

Vår historie

AVA Eiendom har forvaltet og eid eiendom siden 1991, og dette er vår historie.

Bli kjent med oss
Illustrasjon

Årsrapporter fra AVA

AVA Eiendom AS består i dag av håndplukkede og dyktige medarbeidere innenfor forvaltning og utvikling av næringseiendom.

Les våre årsrapporter