Illustrasjon/bilde til saken "Bragernes Torg 1 – Vi utvikler byens beste beliggenhet! "
Bragernes Torg 1 – Vi utvikler byens beste beliggenhet!
Nederst på Bragernes torg med Drammenselva og den nye bybroa som nærmeste nabo, ligger Bragernes torg 1 som ett av portalbyggene inn mot Bragernes.
Publisert: 02. juli 2024

Historisk var dette beliggenheten til ærverdige Grand Hotel, som gjennom flere tiår var et yndet samlingssted for byens innbyggere og besøkende. Etter en brann i 1970 måtte det flotte hotellet vike plass for et massivt og lukket bankbygg som stod ferdig i 1975. Nå ruster vi eiendommen for en ny epoke og bygget gjennomgår i disse dager en storstilt oppgradering der det får en helt ny energieffektiv fasade og topp moderne teknisk anlegg.

Samtidig som en ny, flott fasade kommer på plass vil bygget også få betydelige oppgraderte og moderne leiearealer med byens vakreste utsikt. Vi har store miljøambisjoner for bygget, som med nytt teknisk anlegg og avanserte styringssystemer, vil gi oss 50% reduksjon i energiforbruket og en BREEAM-excellent sertifisering.

Dette gir direkte besparelser for leietakerne.

Vi har per nå leid ut store deler av bygget, men har fortsatt plass til flere leietakere – både kontor og næring. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

I AVA er vi opptatt av å sette gode spor etter oss. Etter flere flotte prosjekter i Oslo sentrum er vi nå glade for å kunne være med på å forandre bybildet på Bragernes!

Estimert ferdigstillelse Januar 2025.