Illustrasjon/bilde til saken "AVA Eiendom AS ansetter utviklingsdirektør"
AVA Eiendom AS ansetter utviklingsdirektør
Petter Bay Braathen starter hos AVA Eiendom AS som Utviklingsdirektør.
Publisert: 10. juni 2021

Petter kommer fra Ferd og tidligere Stor-Oslo Eiendom, hvor han har opparbeidet seg solid erfaring innen prosjektledelse, utvikling av eiendom samt arbeid med regulering.

AVA har hatt høyt tempo de siste månedene. Arbeidet i forbindelse med utkjøp av Varner, samt oppkjøp i Asker Næringseiendom AS, har styrket selskapet. Eiendomsporteføljen består nå av flere spennende utviklingsprosjekt. Det desidert største prosjektet er arbeidet med et ambisiøst, nytt miljøbygg for Høyskolen Kristiania i Kirkegata 23-25 i Oslo sentrum.

«Vi er glade for at Petter Bay Braathen har mønstret på AVA-skuta som Utviklingsdirektør. Petter tilfører verdifull kompetanse som vi nå trenger med de ulike utviklingsprosjektene som står for tur. Han vil i tillegg ha det overordnede ansvaret for AVAs miljø og bærekrafts arbeid. AVA er et eiendomsselskap hvor all kompetanse skal ligge «in house», og dermed er kompetanse på utvikling, miljø og bærekraft svært viktig, da alt fokus fremover vil bygges rundt miljømessige gode løsninger», forteller Arne Vannebo, CEO i AVA Eiendom AS.

«AVA Eiendom er et kompetent firma med gründer-ånd og eiendom i blodet. Med en fin portefølje og flinke folk, gleder jeg meg til reisen og en styrket satsning innen utvikling» sier Petter Bay Braathen.

AVA Eiendom AS er et industrielt eiendomsselskap med egen operativ forvaltning. Selskapet har hatt en sterk utvikling og eier i dag 26 eiendommer. Ved inngangen til 2021 eier og forvalter AVA eiendommer for ca. 5 milliarder kroner med en solid balanse.